Η K.Provoli ιδρύθηκε το 1998 από τους φαρμακοποιούς Γιάννη Κούνουπα και Μαριάννα Καρδιακίδου, με εμπειρία που καλύπτει όλους τους τομείς της φαρμακευτικής αγοράς: ιδιοκτήτες φαρμακείων, δημιουργοί της ΕΚΕΠΥ Α.Ε., συμμετοχή σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συνιδρυτές της ADVANCE S.A. κ.λπ.

Εξαρχής, στόχος της K.Provoli ήταν η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής στον φαρμακευτικό χώρο.

Ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας αποτέλεσε η διοργάνωση του 1ου φαρμακευτικού συνεδρίου-έκθεσης PHARMA FORUM. Με αυτήν την αφετηρία, η K.Provoli διοργανώνει επί σειρά ετών όλες τις μεγάλες φαρμακευτικές διοργανώσεις και πολλά ιατρικά συνέδρια, με κορωνίδα τα δύο κορυφαία συνέδρια Hellas PHARM και PHARMA point.

Παράλληλα, ανέπτυξε πλούσια εκδοτική δραστηριότητα: «Φαρμακευτικά Χρονικά», «Φαρμακευτικά και... Επίκαιρα», «ΔΙΑΤΡΟΦΗ», «Nouvelles Esthetiques», «Ομοιοπαθητικά Νέα», «Family Life». Σήμερα εκδίδει το επίσημο όργανο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου «Φαρμακευτικό Δελτίο».

Από το 2008, εκτιμώντας έγκαιρα την ανάπτυξη του διαδικτύου, προσανατολίστηκε στρατηγικά στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου & social media, με δημιουργία ειδικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και e-shops.

Το portal  για τα φαρμακεία www.pharmacorner.gr δέχεται πάνω από 20.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα, ενώ παράλληλα η K.Provoli είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του portal του ΠΦΣ, τη δημιουργία και λειτουργία των sites 31 φαρμακευτικών συλλόγων, καθώς και των ιστοσελίδων πολλών φαρμακείων και επιχειρήσεων. Το 2012 παρουσίασε την εφαρμογή B2B pro, μια εξειδικευμένη πλατφόρμα παραγγελιοληψίας για φαρμακευτικές επιχειρήσεις.

Το 2010 η K.Provoli εισήλθε δυναμικά στον χώρο των υπηρεσιών φαρμακείου, παρουσιάζοντας τη μοναδική συνεχώς ανανεούμενη βάση δεδομένων παραφαρμάκων DataBox® και την εφαρμογή για δημιουργία στατιστικών δεδομένων φαρμακείου PharmaBit®. Ακολούθησε η PharmaCard®, πρωτοπόρο σύστημα πιστότητας πελατών φαρμακείου, καθώς και η οργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων για φαρμακοποιούς και αισθητικούς.